Online zorg wordt steeds gebruikelijker en gelukkig zijn daar tegenwoordig mooie middelen voor. Via het platform Friese Jeugdzorg online (FJO) kunnen zorgverleners bijvoorbeeld samen met ouders, kinderen en jongeren inloggen om eenvoudig met elkaar in contact te komen. Het online platform wordt al goed gebruikt door veel Friese professionals en met succes.
Friese professionals zetten nu naast het beeldbellen ook de geaccrediteerde eHealthtools en behandelprogramma’s in. Deze middelen zijn vrij beschikbaar bij gebruik van het platform.

Ontdek zelf alle mogelijkheden van het platform

Wie weet kan het gratis platform FJO ook handig zijn voor jou, je team of voor jouw cliënt(en). We helpen je graag met het ontdekken van de mogelijkheden.
Omdat wij begrijpen dat het ontdekken van een nieuw platform tijd en aandacht kost, geeft zorginnovator Niels Bloembergen je graag een aantal handvatten.

Niels helpt je graag verder

Binnen een uur maakt zorginnovator Niels Bloembergen, onze eHealth-expert, je graag vrijblijvend bekend met FJO en alle mogelijkheden van het platform. Dit kan op locatie of online en natuurlijk op een tijdstip dat jullie beide uitkomt.
‘FJO in een uurtje’ is er voor alle hulpverleners binnen de jeugdzorg in Friesland. Neem een kijkje op friesejeugdzorgonline.nl of maak hieronder direct een afspraak voor een uurtje met Niels.

Plan eenvoudig je afspraak met Niels in

Een afspraak met Niels maken kan door een mailtje te sturen naar niels.bloembergen@foarfryskebern.nl Hij helpt je graag verder!