???????????? ???????????????????????????????????????????????????????? ???????????????? ???????????????????????? ???????????????? ???????????????????? op 31 maart 2022
Drie jaar lang hebben we met een team van experts samen met onze partners uit de zorg, het onderwijs, alle Friese gemeenten en andere koepelorganisaties, samengewerkt om de jeugdhulp in Friesland te verbeteren. We hebben samen mooie stappen gezet in de samenwerking en ook in de uitvoering van verschillende projecten en initiatieven.

Hoewel er veel bereikt is, hebben we nog een grote opgave voor ons liggen.

Daarom krijgt de missie van Foar Fryske Bern, zichtbaar en merkbaar betere zorg voor jeugdigen in Friesland, een vervolg. De programmalijnen van Foar Fryske Bern en mogelijke nieuwe thema’s worden de komende drie jaar opgepakt door Sociaal Domein Fryslân. De komende weken werken ze aan een plan voor 2022/2023.

???????????????? ???????????????????????? ???????????????? ???????????????????????????? ???????? ???????? ???????????? ???????????? ???????????????? ????????????????????????????????. Hét slotstuk waarin we het programma samenvatten en een toelichting geven op wat ons nog in Friesland te doen staat. Ook vind je in het magazine voorbeelden van pilots en projecten per programmalijn.

Ten slotte willen we nog graag meegeven dat veranderen soms groots en ingewikkeld lijkt. Maar bij FFB hebben we gemerkt dat samen beginnen aan kleine veranderingen, een start is voor het grotere geheel.

Dus: denk groot, begin klein, maar vooral: begin!

Wij samen maken namelijk de toekomst voor onze kinderen.